[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

– Det er to institusjoner du ikke vil skylde penger til – Staten og Hells Angels, sier Bedriftsforbundets leder Olaf Thommessen i forbindelse med lanseringen av en omfattende politisk aksjon mot Tvangsmulkt.

Etter at de nye reglene for tvangsmulkt ble innført i januar 2017 har Skatteetaten krevd norske bedrifter for langt over 1 milliard kroner i bøter for forglemmelser av varierende grad.
Der kan du lese mer og støtte småbedriftenes kamp mot tvangsmulkt ved å signere på oppropet.
Ordningen rammer helt skjevt og treffer de små bedriftene uforholdsmessig hardt i og med at satsene er helt like for Ola Nordmann Elektro AS som for de største børsnoterte selskapene.
Måten vedtak om ilagt tvangsmulkt blir kommunisert på viser dessuten en manglende forståelse for hverdagen til travle gründere i en sårbar oppstartsfase.
Bedriftsforbundet ønsker å endre ordningen. Derfor har vi tatt initiativ til en politisk aksjon som vi håper så mange som mulig vil skrive under på.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1536648168311{margin-bottom: 15px !important;}”]

Støtt kampanjen på www.tvangsmulkt.no

Der kan du lese mer og støtte småbedriftenes kamp mot tvangsmulkt ved å signere på oppropet.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”48″ img_size=”35×35″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”#”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Share your love
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on mix
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on vk
Share on stumbleupon
Share on xing

Legg igjen en kommentar