– Etter en utrolig hektisk periode så gleder jeg meg til å komme meg ut av Oslo-gryta og treffe tillitsvalgte og medlemsbedrifter som vi har jobbet så hardt for de siste månedene, sier SMB Norges tidligere administrerende direktør.

Les også: Bedriftsforbundet blir SMB Norge

– Jeg gleder meg også sette meg ned med våre dyktige tillitsvalgte for å høre hvordan våre tillitsvalgte og nye medlemsbedrifter har kommet seg igjennom denne krisen, legger han til.

bli tillitsvalgt i SMB Norge

Atle Thorstensen, regionsansvarlig i SMB Norge

Vi ser frem til å treffe våre tillitsvalgte og 

medlemmer

Sammen med Jørund Rytman, som er leder for politikk og samfunnskontakt, kommunikasjonssjef Joachim Dagenborg og Atle Thorstensen som er regionsansvarlig i forbundet, vil SMB Norge-sjefen besøke Grimstad, Arendal, Kristiansand og Kvinesdal de nærmeste dagene.

– Vi skal innom rundt 10 bedrifter langs sørlandskysten, og så skal vi ha større samlinger i både Kristiansand og Arendal, forteller Thorstensen som oppfordrer SMB ledere og andre bedriftsbyggere i regionen som ønsker å dele sine utfordringer med gjengen fra SMB Norge til å ta kontakt slik at vi har det beste utgangspunktet når vi til høsten skal forhandle støtteordninger og krisehjelp til landets små og mellomstore bedrifter.

Regionsansvarlig Atle Thorstensen treffes på thorstensen@smbnorge.no 

Les også: vellykket årsmøte i Region Vest

Share your love
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on mix
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on vk
Share on stumbleupon
Share on xing