[vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#223546″ css=”.vc_custom_1614264056844{background-color: #223546 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Lage App for non-coders, agencies og smarte SMB bedrifter!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]

Appsmakerstore er en software-tjeneste laget for agency’s, bedrifter og organisasjoner for å utvikle egne spesialtilpassede mobil apper og enkel administrasjon i etterkant uten programmeringskunnskaper. I samarbeid med SMB Norge får medlemmer nå tilgang til løsninger som stort sett bare store bedrifter har hatt råd til å bygge. På enkel og rimelig måte kan din bedrift nå ta i bruk din egen Apple iOS eller Google Android mobil app.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffe649″][vc_column][vc_column_text]

Appsmakerstore sitt tilbud til medlemmer av SMB Norge:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]

Her ser du hvordan det fungerer

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/2cUzUb0wbnk” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Siden 2010 har Appsmakerstore utviklet en nettbasert software-tjeneste (SaaS) med ferdige funksjoner som gjør at brukerne:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bedriften får en egen app som ligger på Appsmakerstore din plattform i motsetning til egen server, med eget betjeningspanel (mine sider / Drag & Drop). Det er enkelt å gjøre endringer i selve appen, sende push-meldinger og administrere løsningen uten programmeringskunnskaper.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]Appsmakerstores globale plattform har i dag nærmere en million brukere og er oversatt til 25 språk. Appsmakerstore sin løsning har vunnet en rekke priser og brukes av bedrifter i alle størrelser, fra små start-ups, MVP’s og til store offentlige organisasjoner. Alle har tenkt det samme: «Det er ikke nødvendig å finne opp hjulet på nytt».
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]SMB Norge Appsmakerstore lag din egen app[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]

Slik kommer du i gang:

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ta kontakt med Appsmakerstore her eller ved å bruke skjema

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJwaXBlZHJpdmVXZWJGb3JtcyUyMiUyMGRhdGEtcGQtd2ViZm9ybXMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnBpcGVkcml2ZXdlYmZvcm1zLmNvbSUyRmZvcm0lMkYzOGFkMmQ1ODAwNmYyZDUzNWU1ZTE1N2MwMWM0NTg3ZTEyOTc2NDklMjIlM0UlM0NzY3JpcHQlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmNkbi5ldS1jZW50cmFsLTEucGlwZWRyaXZlYXNzZXRzLmNvbSUyRndlYi1mb3JtLWFzc2V0cyUyRndlYmZvcm1zLm1pbi5qcyUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]

Slik kommer du i gang:

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ta kontakt med Appsmakerstore her eller ved å bruke skjema

[/vc_column_text][vc_column_text]Fyll inn litt mer informasjon her så kontakter vi deg innen kort tid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f9fa”][vc_column][vc_column_text]På bakgrunn av innsendte opplysninger vurderer Appsmakerstore mulige løsninger og kontakter deg med hva vi anbefaler. Dette er kostnadsfritt!

Nesten alle oppgaver kan løses på Appsmakerstore sin plattform. I noen tilfeller må det imidlertid gjøres spesialtilpasninger, og det innebærer ekstra kostnader som avtales til fast pris og tid.

Hvis ditt prosjekt ikke passer for plattformen har Appsmakerstore egen custom utviklingsavdeling som kan påta seg å utvikle en løsning.

Etter valg av plattform eller løsning igangsettes produksjon og eventuell ekstra utvikling etter avtale. Alt gjøres til fast pris og fastsatt leveringstidspunkt.

Etter publisering får du personlig opplæring (på delt skjerm). Deretter kan du gjøre ønskede endringer selv, som oppdateres automatisk i appen din.. Appsmakerstore garanterer at alt fungerer på en trygg og god måte med garanti.

Appsmakerstore ser fram til å løse dine utfordringer.

Besøk gjerne vårt nettsted eller ring 45007500. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]