[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU, og Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen i 2003.

 
19. Desember, 2017
 
Anerkjennelsen fra EU er et bevis på at ordningen holder høy miljøstandard og kvalitet på lik linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO), og det betyr at alle sertifiserte bedrifter får gyldig inngangsbillett til det europeiske markedet.
– Vi gratulerer så mye med EUs anerkjennelse. Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen, vi har deltatt aktivt i styrearbeidet i alle år, og vi synes Miljøfyrtårn-organisasjonen har jobbet meget godt for å sikre og dokumentere at bedrifter holder både høy miljøstandard og tar miljøansvar. Dette er en viktig internasjonal anerkjennelsefor både norsk næringsliv, som for det meste består av SMB-bedrifter, og for miljøet, sier administrerende direktør for Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen.
Les mer om EUs anerkjennelse av Miljøfyrtårn her [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Share your love
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on mix
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on vk
Share on stumbleupon
Share on xing

Legg igjen en kommentar