Vi gjør det enklere å starte med CRM

Dine kundedata er en av de viktigste verdiene du har i ditt selskap. Likevel er det svært mange som starter bedrift uten å ta i bruk CRM-verktøy. Etter 5 år så er det fortsatt 35 % av bedriftene som ikke har CRM-systemer. Og det er jo mange som spør seg: «Hva er CRM?»  – Det skal du få svar på her, og også hvorfor du som gründer bør investere i CRM fra dag 1.

Adventor CRM skjermbilde
Skjermbilde fra kundekortet i Adventor CRM. GründerCRM er en kampansje i samarbeid mellom Adventor AS og SMB Norge

Hva er CRM?

Adventor AS selger CRM, og på de siste 22.000 søkeresultatene i Google, så søker de fleste etter «CRM», tett bak på andreplass kommer søkefrasen: «Hva er CRM» – Det står enkelt forklart for Customer Relationship Management – rett og slett håndtering av kunderelasjoner. Dette kan både gjelde kundestrategier og programvare. For de fleste forbinder de nok mest CRM med programvare.

Dine kundedata er ditt gull

Hvor lagrer du informasjon om dine kundedata i dag? Om du som leser dette er gründer, er det rimelig stor sannsynlighet for at du har dine kundedata i Excel. Du vil ha stor nytteverdi av å få på plass en god kundedatabase.

CRM er så mangt, og det kan være vanskelig å velge riktig CRM-leverandør til dine behov. Det er mye å passe på, og man legger forskjellige meninger i hva CRM skal være. Ifølge en undersøkelse fra 2015 utført av Capterra så bruker nesten 80 % av selgere CRM, 45 % Markedsavdelingen og ca 45 % av kundeserviceavdelinger. Så er det et salgsverktøy, markedsverktøy eller kundeserviceverktøy? Det kan være 1 og det kan være flere. Du som gründer har først og fremst bruk for en enkel, brukervennlig måte å lagre dine kundedata, skrive inn kommentarer, legge på noen oppgaver og kategorisere/følge opp. Det kan være at behovet ditt endrer seg i løpet av årene, at du begynner å få behov for spesialistprodukter. Men du skal slippe å starte opp med dyre spesialsystemer.

Gründer CRM

GrunderCRMI samarbeid mellom Adventor AS og SMB Norge kan vi nå tilby GründerCRM – brukervennlig og enkelt CRM med en forutsigbar pris, over tre år. Ingen pakker, ingen pris som plutselig endrer seg, du kan vokse og prisen er den samme. Skulle du senere få bruk for spesialprodukter eller mer komplekse løsninger så har vi ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

Hvorfor GründerCRM?

Vi ønsker å senke terskelen for å komme i gang med CRM for gründere. Vi tror det kan være med å skape vekst i ditt selskap og legge grunnlag for bedre samarbeid og oppfølging av kunder. Samtidig har vi laget et svært brukervennlig og enkelt CRM-system slik at du kan komme i gang i dag, i stedet for å gå igjennom komplekse prosesser eller opplæring for å håndtere dine kunder.

Vi har laget et system som består av kjernefunksjonene som du behøver. Du får bli kjent med hvordan man jobber i et CRM-system og får rutinene inn fra starten av – uten å bruke mye energi, tid eller penger på dette.

Prisen er forutsigbar, og alt er inkludert.  – Vi ønsker å senke terskelen for deg som har andre ting å tenke på.

Her kan du lese mer om, og prøve Gründer CRM

Kilder:

Skrevet av Frode Heimen

Daglig leder hos vår SMB-partner Adventor AS gründer bak Adventor CRM og en del av inkubatorprogrammet hos Protomore Kunnskapspark i Molde. Adventor AS ble etablert i desember 2016 og har fått drahjelp av gode investorer og Innovasjon Norge.

Adventor Logo
Share your love
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on mix
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on vk
Share on stumbleupon
Share on xing